Een korte quiz om te ontdekken waar je nu staat.

 

Als je moeite hebt met het beantwoorden van vraag 1 en 6 dan ben je klaar voor verandering. Als je laag scoort op 3 en/of 4 dan zijn er indicaties dat je verandering nodig hebt. Als je nummer 2 makkelijk kunt beantwoorden, go for it!

 

1. Wat zijn de 5 meest positieve dingen in je leven?

2. Welke 3 dingen zou je willen veranderen in je leven, zodat je leven meer effectief, plezierig en beter wordt? (denk aan relaties, informatie, omgeving, werk)

3. Op een schaal van 1 tot 10 (1 = minst en 10 = meest effectief), geef een cijfer voor de kwaliteit van je leven.

4. Op welk criteria gaf je het cijfer in vraag 3?

5. Welk percentage in je leven dat je leidt is werkelijk JOUW leven?

6. Wat is het dat je tegenhoudt om op je best te zijn?

7. Waar krijg je energie van?

(Bron: vrij vertaald Appreciative Coaching vragen)

 

 

transformatie

De weg naar een vitaal leven. Samen werken naar betekenisvol ondernemen. Alletwee uitingen van het nieuwe denken. En voor veel mensen lastig te begrijpen. Laat staan dat het iets is waar je zo maar mee aan de slag gaat. Toch ziet de oplettende mens dat er grote veranderingen plaats vinden. De maatschappij is zich aan het herschikken, en zij die niet mee doen vallen uit de boot. 

 

Wie wil er niet uitgaan van dat wat werkt? Wie is er niet op zoek naar gezond en vitaal leven? Er wordt zo veel druk uitgeoefend, er is zo veel keuze. En dan ineens zit je thuis met een burn-out, of ben je obese. Dan ineens is er een conflict op het werk waar je samen niet meer uitkomt. 

 

Dat we om moeten is duidelijk. Maar waarheen, dat is niet altijd kristal helder. Ik help daar graag bij. 

Onderwerpen kunnen zijn: samenwerken, vitaliteit, gezond en betekenisvol ondernemen, voeding, beweging. Maar ook de meer persoonlijke zaken zoals lifestyle advies, samen sporten en het terugbrengen van plezier in het werk.