Een korte quiz om te ontdekken waar je nu staat.

 

Als je moeite hebt met het beantwoorden van vraag 1 en 6 dan ben je klaar voor verandering. Als je laag scoort op 3 en/of 4 dan zijn er indicaties dat je verandering nodig hebt. Als je nummer 2 makkelijk kunt beantwoorden, go for it!

 

1. Wat zijn de 5 meest positieve dingen in je leven?

2. Welke 3 dingen zou je willen veranderen in je leven, zodat je leven meer effectief, plezierig en beter wordt? (denk aan relaties, informatie, omgeving, werk)

3. Op een schaal van 1 tot 10 (1 = minst en 10 = meest effectief), geef een cijfer voor de kwaliteit van je leven.

4. Op welk criteria gaf je het cijfer in vraag 3?

5. Welk percentage in je leven dat je leidt is werkelijk JOUW leven?

6. Wat is het dat je tegenhoudt om op je best te zijn?

7. Waar krijg je energie van?

(Bron: vrij vertaald Appreciative Coaching vragen)

 

 

incompany programma

Samen in team verband of met de hele organisatie werken naar betekenisvol ondernemen. Er wordt een programma gebouwd waarbij aandacht is voor vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, gezondheid, voeding, beweging, samenwerking, transformatie. En dat alles om jou / jullie te helpen naar betekenisvol werken en leven. Net zoals voorheen bij de Samoerai het geval was, krijg je nu ook de kans om te werken aan hoofd, hart en hara. 

 

 

 

 

open programma

Wil je liever individueel aan de slag om je eigen samoerai te vinden, dan kun je je inschrijven voor de verschillende open programma's. Hier gaan we op locatie aan de slag met het op een lijn brengen van hoofd, hart en buik. We onderzoeken wat voor jou de beste weg voorwaarts is. Ondertussen hebben we plezier, we lachen veel, bewegen wat (om te kijken of yoga beter bij je past, of Aikido, of dat je liever buiten aan het lopen bent), en ik laat je zien hoe je heerlijk eten kunt maken die je energie geeft en vitaliteit brengt.