A.I. ki do

 

Het is tijd om te transformeren. We hebben Moeder Aarde lang genoeg uitgeput. Het is tijd om Haar te helpen bij herstel. We zijn als mens onderdeel van de natuur en zouden dat ook als uitgangspunt moeten nemen. Als we gaan werken vanuit betekenis (wat beteken je voor de ander) en balans kunnen we de natuur helpen herstellen. 

 

Ik organiseer inspiratiesessies, en faciliteer op verschillende plekken in Nederland workshops waarin we vooral fysiek werken aan het in je kracht staan, vanuit je talenten werken en leven, en in balans komen met de natuur.

 

Workshop

Met A.I. ki do leer je praktische technieken om met aandacht te luisteren naar jezelf en anderen. Je leert heldere keuzes te maken gebaseerd op wat je lijf je verteld, en je leert om vanuit je talenten te leven en werken. 

In de A.I. ki do methode worden inzichten en waardevolle principes uit appreciative inquiry (waarderend onderzoeken), neurowetenschappen, voeding en de vechtkunst Aikido samengebracht en heel toegankelijk gemaakt.

 

We werken aan een gezonde balans in je voeding, in je werk en privé, je leert als vanzelf contact te maken met jezelf en de ander, en leert vanit kracht te leven en werken.

We leren werken met onze fysieke houding, ademhaling en mentale focus om onze staat van zijn positief te beinvloeden.

 

De workshops zijn actief en je merkt het verschil direct. 

We beginnen de workshop met een gezamenlijk ontbijt waarbij je gelijk leert hoe voeding de natuurlijke balans terug brengt in je lichaam. Ook de lunch en het dinner worden gezamenlijk gebruikt. 

Ik organiseer deze workshops door heel Nederland heen, maar je kunt me ook uitnodigen voor een sessie bij jou op het werk.

 

 

Inspiratie sessies

Regelmatig organiseer ik inspiratie sessies waarbij we eerst samen een gezonde gebalanceerde maaltijd eten, en daarna kort kennis maken met de oefeningen uit het Aikido. Ik deel daarnaast een effectieve manier van veranderen die je gaat helpen om je doelen te behalen.

De inspiratie sessies worden overal in Nederland gehouden, maar je kunt me ook uitnodigen om zo'n sessie bij jou in de buurt of op het werk te houden.

We ontmoeten elkaar om 17.30 voor het dinner, en beginnen om 19.00 uur met de inspiratie sessie. Om 21.00 sta je vol met energie weer buiten.

De investering voor de inspiratie sessies bedraagt Euro 40,- per persoon, inclusief een lichte maaltijd.