Een korte quiz om te ontdekken waar je nu staat.

 

Als je moeite hebt met het beantwoorden van vraag 1 en 6 dan ben je klaar voor verandering. Als je laag scoort op 3 en/of 4 dan zijn er indicaties dat je verandering nodig hebt. Als je nummer 2 makkelijk kunt beantwoorden, go for it!

 

1. Wat zijn de 5 meest positieve dingen in je leven?

2. Welke 3 dingen zou je willen veranderen in je leven, zodat je leven meer effectief, plezierig en beter wordt? (denk aan relaties, informatie, omgeving, werk)

3. Op een schaal van 1 tot 10 (1 = minst en 10 = meest effectief), geef een cijfer voor de kwaliteit van je leven.

4. Op welk criteria gaf je het cijfer in vraag 3?

5. Welk percentage in je leven dat je leidt is werkelijk JOUW leven?

6. Wat is het dat je tegenhoudt om op je best te zijn?

7. Waar krijg je energie van?

(Bron: vrij vertaald Appreciative Coaching vragen)

 

 

Business coach

Samen in team verband of met de hele organisatie werken naar betekenisvol ondernemen.  Thema's: generaties samenwerken, inclusiviteit, gender diversiteit, duurzame inzetbaarheid, talentmanagement, professionaliteit, employability, vitaliteit, gezondheid/voeding/beweging, transformatie, verandermanagement.

 

 

 

 

spreker

Geen tijd of geen zin om alle boeken en artikelen te lezen die het afgelopen jaar verschenen zijn? Ik zit regelmatig in de jury van het managementboek van het jaar en schrijf recensies voor management boeken. Ik praat jullie graag bij over de nieuwe trends en maak connecties met jullie domein/vakgebied. Voorbeelden: betekenisvol organiseren en HRM; HRM als change agent; samenwerken met andere culturen.

 

scriptiebegeleiding

Ik begeleid studenten op HBO en Masterniveau bij het doen van afstudeeronderzoek in de domeinen: Management Studies, Leiderschap, HRM, ICT, Marketing, Sociaal domein, Betekenisvol ondernemen, HM, Imagineering.