Hoe - Wat - Waar

hoopvolle verhalen

 

Ben of ken jij iemand die een hoopvol verhaal te vertellen heeft? Ik nodig je graag uit voor een gesprek. Uit de hoopvolle verhalen maak ik boeken, artikelen, blogs en vlogs. Ik bespreek de verschillende hoopvolle verhalen uit jouw branche/vakgebied om er samen met jou/jullie trends uit te ontdekken. Wat kun jij doen met hoopvolle verhalen?

onderzoek

 

De hoopvolle verhalen ontstaan door het stellen van generatieve vragen. Ik ben op zoek naar een universiteit die plaats heeft voor post-doc onderzoek waarbij ik kan ontdekken hoe appreciative inquiry helpt bij de creatie van nieuwe manieren van leven en werken.

.

hoe - wat - waar

 

universiteiten en hogescholen

 

Ik werk als freelance scriptie begeleider voor universiteiten en hogescholen. Ik geef ook les in het aanleren van een onderzoekende houding. Verder geef ik les in 'hoe je onderzoek doet'. Het ontwikkelen van nieuwe manieren van onderzoek doen, of creatieve manieren van onderzoek doen laten mijn hart sneller kloppen.