Hoe - Wat - Waar

leergang hrm

 

Wat gebeurd er met het vakgebied HRM? Wat betekent dat voor mij? Wat betekent dat voor mijn bedrijf? In samenwerking met Van de Broek en Partners ontwikkel ik een leergang. Deze wordt natuurlijk ook digitaal, en zodra het weer kan zijn er ook bijeenkomsten waarbij we met elkaar overleggen, elkaar inspireren, en vooral gelijk aan de slag gaan met wat er belangrijk is voor jouw organisatie.

voorloper in verandering

 

Appreciative Coaching, Strategische Planning, SOAR (de leukere versie van de SWOT), en een succesvolle verandermethode helpen je om jouw business tot bloei te laten komen.  Ontwikkeling door waardering, aanmoediging, innovatie, toekomstgericht, scenario denken, en vooral samen tot nieuwe dingen komen die werken voor jou.

.

hoe - wat - waar

 

universiteiten en hogescholen

 

Ik werk als freelance scriptie begeleider voor universiteiten en hogescholen. Ik geef ook les in het aanleren van een onderzoekende houding. Verder geef ik les in 'hoe je onderzoek doet'. Het ontwikkelen van nieuwe manieren van onderzoek doen, of creatieve manieren van onderzoek doen laten mijn hart sneller kloppen.